Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи култова прогноза за реванша срещу Спартак (Търнава) във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Носителят на Купата на България спечели с 2:0 на „Лаута“, а според боса на клуба „смърфовете“ ще победят с 4:0 на реванша в Словакия и ще стигнат до груповата фаза на турнира. Там той очаква кметът на Пловдив да изпълни свое обещание и да плаща пътя на феновете при гостуванията.

"Все още не съм доволен. Нека мине и другия мач и тогава ще съм още по-доволен. За всичко си заслужава, когато се прави с удоволствие и хората го оценяват. Стадионът ще бъде още по-пълен, когато го завършим. Направихме една кръпка, но тя се оказа доста сполучлива. Момчетата играха мъжки. Много поводи се натрупаха, рожден ден, първи мач на собствения стадион. Момчетата го почувстваха и това се отрази“, сподели босът на клуба след мача.

„Прогнозата ми за реванша е 4:0 за Локомотив. Не си мислете, че говоря само глупости. Мога да говоря и сериозни неща. Каквото и да съм казал е станало. Не може да се прескачат препятствия. Рано или късно всичко си идва на мястото. Локомотив ще стигне до групите. Кметът обеща да плати и транспорта да ходим по стадионите, където играем. Той ще плаща за феновете", добави Крушарски.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020