Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски беше на върха на щастието след триумфа над Лудогорец (1:0) в Разград за Суперкупата на България. Димитър Илиев вкара победния гол в 89-ата минута. След успеха Крушарски беше хвърлен няколко пъти във въздуха от щастливите си футболисти.

"Амбициите ни са да играем още по-добре през новия сезон. През този заслужавахме да сме втори в класирането. Но така се случи, че някой хора решиха да ни преместят назад в класирането", каза Крушарски пред "Хоризонт". 

"Искам в Лига Европа да изиграем минимум три мача. При малко повече късмет може да се класираме и в груповата фаза на турнира Лига Европа. Треньорът Акрапович се съгласи да играем мача за Суперкупата в Разград. След като му се обадих той каза, че е готов и на луната да отидем, но да спечелим. Така и стана. С Бруно Акрапович сме си дали дума колко ще работи в Локомотив. Подписали сме граждански брак и той е доста дълъг", коментира в типичния си стил Христо Крушарски. 

"Човек трябва да се оттегли, когато е на върха. Като почне да пада, всички забравят за него. Аз трудно падам, винаги имам резервен парашут. Не ме е страх от мечката и си ходя в гората свободно. Каня ви на 19 август в 24 часа на терена, който е определен за база. На 20-и получих уверени, че мога да започна работа и затова на 19-и ще закарам багер, който да почне работа на тренировъчната база на Локомотив. Тя се изгражда с мои финанси. Първоначално искам да направим два терена, но те едва ли ще са готови до края на годината", добави босът на Локомотив (Пловдив).