Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски атакува с обиди ръководството на ЦСКА след победата на тима му с 2:1. Ексцентричният бос нарече шефовете на "червените" "злобни хора". След мача на "Лаута" главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов промълви относно Крушарски: "Палячо! Омръзна ми от този палячо!".

Отговорът на боса на Локомотив не закъсня. Крушарски изрази недоволство и от съдията на двубоя Николай Йорданов, обявявайки, че е направил това, което му е поръчано и наредено.

"Аз съм фен, не съм специалист по футбол. Много хора дават акъл, а те не разбират от футбол. Съдията направи това, което му бе поръчано. Кой му е поръчал? Някой от горе му нарежда. Има такива сили и му нареждат. Но ние сме марка "500", бетон. Каквото и да правят, ние си правим кефа и си ги трескаме наред", каза Крушарски. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Нямам думи, доволен съм от момчетата - и срещу Тотнъм, и срещу ЦСКА. Може да ме обвиняват, че не съм отложил мача, но него не го отменям аз, а ръководството. Ние показахме, че сме класен отбор. Кой български отбор са го гледали толкова навън? Свалям шапка на цялото ни техническо ръководство. Ние сме интелигентни хора и сме го доказали", добави босът на "смърфовете". 

"Оферти идват, когато дойде нещо реално и се извадят парите на масата. С Бруно проведохме един разговор с Испания и видяхме колко пари има в световния футбол, всичко отива надолу. Да изкараме следващите 2-3 години, които ще са най-тежки. Имаме работа покрай базата, дадоха вече заповедта. Ще имаме нещо, което за 35 години ще можем да ползваме от следващата година. Ние не се е*аваме, ние си бачкаме”, добави Крушарски, след което бе попитан как ще коментира думите на човек от ръководството на ЦСКА, че е палячо - "Те са злобни хора! Ако бяха ме победили, щях да отида и да им стисна ръката".

"Аз съм палячо, запалянко. Емоцията трябва да се изразява тук, а не в леглото до жена ти. Надраснал съм нещата. Израснал съм на високо, а не като тези, които са били в дупки и си мислят, че всичко се върти около тях", добави Крушарски.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​

Кадри "Спортал":