Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Старши треньорът на националния отбор по художествена гимнастика Илиана Раева помоли всички фенове за прошка след участието на Олимпиадата в Лондон. Ансамбълът остана на 6-о място в многобоя, въпреки че замина с големи амбиции и очаквания за медал. Нашите момичета изиграха перфектно съчетание на пет топки, но се провалиха на ленти и обръчи и отпаднаха от голямата игра. След второто си съчетание всички момичета не бяха на себе си, плачеха, но признаха грешките и слабото си представяне.

“Скъпи приятели, толкова съжалявам! Толкова много съжалявам, толкова много вярвахме, че ще успеем. Толкова много искахме да ви зарадваме. Не успяхме! Аз вярвам, че всеки получава това, което е заслужил. Но вие заслужавахте много повече. Толкова много ни вярвахте е подкрепяхте. Тежко е...много е тежко”, сподели Илиана Раева.

“Изпуснахме сигурен медал. И грешката си беше само наша. Явно не всичко съм направила така, както трябва. Не се сърдете на момичетата, те са много млади и прекрасни спортистки. Израснаха много през тези три години, бъдещето е пред тях. Ще успеем. Те страдат много и мисля, че ще израснат още повече след този катарзис, човек не знае какво печели когато губи, трябва да продължим с двойни усилия и желание - друг път няма”, добави треньорът чрез социалната мрежа “Фейсбук”.

“Няма по-страшно наказание от това да пропилееш надеждите на милиони хора, които са ти вярвали и подкрепяли безрезервно! Простете”, завърши Илиана Раева. Гимнастичките се прибират днес към 22:00 часа от Лондон./БЛИЦ