Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Волейболните близнаци Георги и Валентин Братоеви свалят упорито родната плувкиня Екатерина Аврамова. Двамата скъсвали от sms-и Катето, изпращайки и неприлични предложения, на които тя отговаряла уж сърдито, но с интерес.  Едното от съобщенията било повече от брутално, тъй като Жоро, който най-вече си падал по плувкинята, и предлагал “партия тройка “белот” в олимпийското село в Лондон”.
 
“Братоеви искаха да се видят с Катето в олимпийското село. Да пият по едно кафе, да си побъбрят, а след олимпиадата да отидат на дискотека в София или на морето. Те вече са разбрали, че Екатерина ще отскочи поне за две седмици до родината. В олимпийското село нощните развлечения са невъзможни поради простата причина, че всички спортисти спазват режим. Засега Катето увърта, но нищо чудно да приеме, защото и тя си харесва близнаците, макар и да не им признава все още”, разкриха източници на БЛИЦ.
 
Екатерина Аврамова, която е придружавана на Игрите от майка си, не се представи на висота на 100 метра гръб при жените, след като отпадна в квалификациите. Братоеви пък и волейболните национали победиха домакина Великобритания с 3:0 в първия си мач, а днес излизат срещу далеч по-труден съперник – Полша.