Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Цветана Пиронкова отпътува за Лондон, където й предстои да участва на втората си Олимпиада в досегашната й кариера. Първата ни ракета обаче се отделя от българската делегация и няма да бъде в олимпийското село. В английската столица Пиронкова ще бъде със своите родители и е наела къща.

"Лондон е град, който харесвам. Няма да сме в селото, защото е доста далеч от "Уимбълдън". Почти всички от тениса сме наели къщи наоколо. Същото направих и аз, и смятам, че е добро решение", коментира преди полета Цвети Пиронкова.

24-годишната пловдивчанка заяви, че тревата е една от любимите й настилки, а освен това обича да играе на комплекса "Уимбълдън".

"Тревата е една от любимите ми настилки. Не съм играла два пъти в една година на тревата на "Уимбълдън", така че ще бъде различно. Олимпиадата е доста различен турнир, по по-различен начин е организиран. Но както на всеки турнир, на който отивам, мотивацията ми е на макс и ще дам най-доброто от себе си", добави Пиронкова.

Българката каза още, че няма предпочитания за съперничка за жребия, който ще се тегли на 26 юли. Цвети твърди, че е съсредоточена изцяло върху своята игра и опонентката не била от значение. Олимпийският тенис турнир започва на 28 юли на кортовете на "Ол Инглънд клъб".

3_14.jpg