Изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев използва официалния профил на клуба във „Фейсбук“, за да коментира думите на Алън Пардю. В интервю за „Дейли Мейл“ съветникът на собствениците на ЦСКА обяви, че в българския футбол няма равнопоставеност на отборите. Причината за това е фактът, че телевизионните права за мачовете се държат от собствениците на Лудогорец. Утре предстои директен сблъсък между „армейците и „орлите“. Разградчани имат аванс от 4 точки, но пък „червените“ са с мач по-малко.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

„С изненада прочетох изказванията на г-н Алън Пардю пред английските медии и твърдението му, че собствениците на Лудогорец притежават телевизионните права за българското първенство. Едва ли заради норвежкият студ, по-скоро заради дългия престой в българската футболна действителност г-н Пардю влиза в ролята на глашатай на неистини.

Безспорен факт е, че телевизионните права са собственост на „Нова бродкастинг груп“ от доста време и колкото пъти да се повтаря лъжата, че братята Домусчиеви имат нещо общо, то няма да стане истина. Г-н Пардю би трябвало добре да знае, че титлата ще се реши на терена, където се вижда работата на футболните хора, към които и той се числи. Всичко останало е замазване на очите на публиката.

Дали, когато ни го презентираха за треньор на Лудогорец, г-н Пардю е имал проблеми с телевизионните права?“, обяви Петричев.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа