Левият защитник на Лудогорец Антон Недялков сподели, че отборът е бил твърде бавен в атаките си при нулевото реми със словенския Мура от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Бранителят призна, че Клаудиу Кешеру е липсвал на тима, а в същото време призова за повече спокойствие и скорост в реванша. 

„Оценката ми за отбора и за мача не е добра. Играхме бавно, което беше перфектно за Мура. Затова не се получаваше на моменти. Трябва да играем по-бързо, по-спокойно и да използваме фланговете. Когато Лудогорец се опитва да играе бърз и атакуващ футбол, то се опитваме и да запазваме чисти мрежи. Дано изглеждаме по-добре в следващия мач и да продължим напред“, заяви Недялков след мача в Словения.

„Според мен трябва да сме по-спокойни в нападение, но и да сме по-бързи. Те стоят много гъсто в защита. Не мога да коментирам избора на треньора. За мен Клаудиу е много важен футболист и се надявам да се реши проблема с него максимално бързо, без да мога да вземам отношение към решението на треньора и ръководството. Надявам се да играем много по-бързо както на реванша, така и срещу Локомотив Пловдив. Само така ще имаме успех“, завърши Недялков.