Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас заяви след равенството 0:0 срещу Мура в Словения, че резултатът в мача между двата тима от втория квалификационен кръг на Шампионската лига е закономерен. 

"Поздравявам отбора на Мура - много добре тактически изигран двубой. Пробвахме от двете страни, искахме да изтеглим футболистите им, да търсим празните пространства - опитахме всичко, но не успяхме да намерим точния момент. Имахме своите шансове. Мисля, че резултатът е закономерен. Очаквахме да победим, но съперникът ни бе много добре подготвен", заяви Дамбраускас след мача.

"Не може да спечелиш, ако не вкараш. Трябва да търсим позитивите - владеехме топката, имахме шансове, важно е, че запазихме суха мрежа за четвърти пореден път. Трябва да дадем всичко от себе си вкъщи и мисля, че ще се справим. Не бях изненадан от Мура. Анализирахме ги и знаехме какво точно ще се случи. Контраатакуваха опасно и се опитаха да ни хванат неподготвени. Ключът се крие в това, че не разгърнахме добре атаките си, но опитвахме всичко. Гледаме към следващия мач. Мисля, че съперникът ще бъде абсолютно същия, с цялото ми уважение към Мура. Трябва да сме готови за контраатаката. Очаквам същия мач, но ще бъдем по-агресивни", завърши специалистът.