Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци заяви след загубата на шампионите с 0:1 от ЦСКА в последния за годината мач от efbet Лига, че "орлите" не са заслужавали да загубят на "Българска армия". 

"Според мен не заслужавахме да загубим. Също така мога да кажа, че не заслужавахме и да победим. Тежък мач срещу основния ни съперник. Още сме на първото място и имаме аванс в точките. От началото на другата година трябва да мислим как можем да увеличим този аванс. Играчите ни са добри и качествени. Играли са срещу по-добри съперници и отбори. Не знам за напрежение. За мен равенството днес беше по-реалният резултат. Разликата е малка, но пак я има", сподели румънецът след мача. 

"Мисля, че сме отборът в България с най-много мачове от юни досега. Свършихме нормално тази година. Важно е от началото на другия полусезон да сме малко по-внимателни, така да се каже. Винаги можем да се подобряваме. Да не забравяме, че имаме доста нови и млади футболисти. Имаме 7-8 контузени. Според мен, ако всички са здрави, Лудогорец ще изглежда много по-добре", добави Моци.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022