ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ръководството на Лудогорец реагира джентълменски и се извини на Черно море и треньора на "моряците" Илиан Илиев. По-рано днес варненци изригнаха гневно и призоваха за това.

Разградчaни обаче подчертаха, че няма да позволят да се обезценява труда на футболистите и да се правят внушения.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Пълният текст на изявлението на Лудогорец:

В случай, че вчерашното ни съобщение е възприето като лична обида към старши треньора на Черно море Илиан Илиев, то ние поднасяме нашите най-искрени извинения.

ПФК Лудогорец винаги е хранил уважение към историята, традициите и феновете на Черно море и неведнъж го е доказал с действията си. По тази причина ситуации от близкото минало, в които ние сме били пряко или косвено ощетени, сме ги преглътнали и забравили в интерес на добрите ни бъдещи взаимоотношения.

Но сме длъжни и категорично да кажем, че няма да позволим да се обезценява труда на футболистите и треньорите ни и да се правят некоректни внушения, и то не за първи път.  Да, Лудогорец не показа истинското си лице в мача с Черно море, но с характер и воля спечели трите точки.

И то съвсем заслужено, а не заради съдийски слугинаж, както си позволява да твърди именитият треньор. Не той е човекът, упълномощен да поставя оценки на реферите и да настройва хората. Лудогорец няма да търпи целенасочени атаки, дори авторът им да е играл на финал на Световно първенство.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023