Футболистите, треньорите и всички служители в Лудогорец посветиха сладката победа с 4:1 над Славия и завоюваната 11-та поредна шампионска титла на България на собственика на клуба Кирил Домусчиев.

Босът на "орлите" в понеделник празнува 53-и рожден ден. Предсрочно завоюваната титла от тима му със сигурност е най-хубавият подарък за него.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Домусчиев започна инвестиците в клуба от Разград през 2010 година и последователно го изведе от "В" група до хегемон в елита на родния футбол. 

Още при първото си участие в групата на майсторите Лудогорец стана шампион след драматична победа в последния кръг срещу ЦСКА (1:0) и след това завоюва още 10 последователни титли, което е абсолютен рекорд в историята на българския футбол.

Тимът на Разград направи и пробив в Европа, като два пъти участва в групите на Шампионската лига и пет пъти в тези на Лига Европа. Лудогорец записа и историческа първа победа в Шампионската лига, надигравайки швейцарския Базел (1:0). И всичко това, благодарение на инвестициите на братята Кирил и Георги Домусчиеви, които в последните седмици получиха огромно признание и от бизнес средите в САЩ.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022

 

Лудогорец е шампион на България за рекорден порден 11-и път. „Орлите“ унищожиха Славия с 4:1, като над всички в този мач...

Публикувахте от PFC Ludogorets 1945 в Неделя, 17 април 2022 г.