Лудогорец е предложил 800 хиляди евро за 50% от правата на левия бек Марлон, които бразилския елитен тим Флуминензе притежава. За 24-годишният футболист има отправени запитвания още от Украйна и Русия, съобщава Torcedores.

Според изданието седмият от бразилската Серия "А" тим все още не е решил дали ще продаде своя футболист. Засега 24-годишният защитник влиза в плановете на старши треньора Абел Брага за новия сезон и започна подготовка със своя отбор.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Другата половина от правата на Марлон са собственост на Крисиума, а той има договор с Флуминензе само до края на календарната 2022 година. Това означава, че през лятото бразилецът може да подпише предварителен договор с всеки клуб и след това да осъществи свободен трансфер.

Възможността за трансфер на Марлон се увеличава заради факта, че Флуминензе вече привлече двама леви защитници за новия сезон.

Марлон вече има опит в Европа, след като е играл под наем в португалския Боависта и Трабзонспор, с чийто екип е носител на Суперкупата на Турция през 2020 година. 

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022