Лудогорец реагира бързо на заповедта на здравния министър Стойчо Кацаров за новите противоепидемични мерки, които обхващат цялата страна. Според тях на стадионите у нас ще се влиза само със зелен сертификат за ваксинация, негативен тест или доказателство за преболедуване на COVID-19.

Лудогорец е първият отбор у нас, който ще трябва да се справя в новата ситуация, тъй като "орлите" посреща португалския Брага в двубой от Лига Европа часове след влизането на заповедта в сила. Мачът на "Хювефарма Арена" е с начало 19:45 часа в четвъртък.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Ето съобщението на Лудогорец към феновете:

Лудогорец ще съдейства на феновете без зелен сертификат за посещение на мача с Брага
С оглед последната заповед на Министъра на здравеопазването Стойчо Кацаров за задължително представяне на зелен сертификат за достъп до стадионите ПФК Лудогорец съобщава, че ще направи всичко възможно за отваряне на пунктове за тестиране на фенове преди двубоя от Лига Европа с Брага в четвъртък.

Целта е Клубът да окаже максимално съдействие на хората, които вече са си закупили билети от предварителната продажба и на тези, които възнамеряват да го направят.

До сряда на обяд Лудогорец ще обяви как привържениците, които не разполагат със зелен сертификат, могат да си направят тест, с който да бъдат допуснати до "Хювефарма Арена".

Клубът призовава всички ваксинирани и преболедували в срок от 180 дни да се регистрират на https://www.his.bg/bg/dgc, за да се сдобият със зеления сертификат, който ще им е нужен занапред при посещение на футболните мачове от вътрешното първенство и европейските клубни турнири.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа