Българският шампион Лудогорец излиза днес от 21:00 часа в реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига срещу словенския Мура. 

Двубоят е в Разград, а първата среща завърши при равенство 0:0. Елиминиране на съперника ще донесе 2,94 милиона евро в касата на Лудогорец, а преминаването напред в турнира ще е първо от 5 години за разградчани.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Лудогорец показва доста стабилна игра от началото на сезона, като записа 4 победи и 1 реми. Въпросното равенство обаче бе именно срещу Мура, като това бе и единственият мач, в който възпитаниците на Валдас Дамбраускас не успяха да се разпишат. Те обаче със сигурност ще излязат доста мобилизирани довечера и ще покажат атакуващ футбол в търсене на победата.

На вратата ще се завърне Кахлина, а пред него в защита ще действат Икоко, Пластун, Вердон и Недялков. Рокади ще има и в халфовата линия, където ще си партнират Стефан Баджи и Клод Гонсалвеш. Десподов и Текпетей ще бъдат на двете крила, а Каули ще изпълнява ролята на плеймейкър. Атаката пък ще води Сотириу.

ЛУДОГОРЕЦ - МУРА (в първия мач 0:0)

Вероятни състави:

ЛУДОГОРЕЦ: Кахлина, Икоко, Пластун, Вердон, Недялков, Баджи, Гонсалвеш, Каули, Десподов, Текпетей, Сотириу

МУРА: Обрадович, Карничник, Марушко, Горенц, Хорват, Щурм, Коутер, Коус, Бобичанец, Клепач, Ципот

Стадион: “Хювефарма Арена”, Разград
Съдия: Марко Ди Бело (Италия)

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа