"Беше доста трудно решение да дойда тук, но това, че се запознах с играчите и клуба, ми помогна да пристигна. Знам доста за българския футбол. Трябва да играем добре, за да спечелим купите, за които се борим", заяви новото попълнение на Лудогорец Матиас Тисера. Аржентинецът пристигна от Платенсе. 

"Решението да дойда тук го взехме заедно с жена ми. Предпочетох да играя в европейски град в България, това също допринесе за решението ми. Искам да се развивам в Европа.

Говорих с Хорхе Броун, който ми каза доста добри неща за клуба и организацията. Каза ми, че клубът се бори за всички титли, а хората в клуба помагат винаги. Това също допринесе за идването ми. Той ми даде поглед върху всичко това.

 Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Футболът в Аржентина е революционен, там се играе по-твърдо, тук е по-тактически. Може би това е голямата разлика. В Латинска Америка се играе по-твърд футбол.

В добри отношения съм с отбора, винаги съм готов да дам всичко от себе си. Боря се за всяка топка. Харесват ми Луис Суарес, Кун Агуеро и Лаутаро Мартинес.

В този момент националният отбор не ми е приоритет, току-що дойдох в клуба все пак. Мисля да дам всичко от себе си, да тренирам добре и да допринеса по някакъв начин за успехите. Очаквам скоро да вляза в игра, за да помогна на отбора“, заяви аржентинският нападател.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022