ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков бе доволен след спечелената Купа на България. „Орлите“ сразиха с 3:1 на финала ЦСКА 1948, а след мача той разкри, че има интерес към голмайстора на тима Игор Тиаго.

„Като се има предвид, че това е 55-и мач за сезона, мисля, че категорично надиграхме отбора на ЦСКА 1948 през първото полувреме. Поздравявам ги и тях, изключително спортсменски мач. Мисля, че заслужено спечелихме Купата“, каза Караманджуков.  

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

„Аз не съм чувал някой мач Лудогорец да не играе на 100%. Да, дадохме почивка на някои играчи, но имаме заместници. Имаме три финала сега. ЦСКА направиха един добър отбор, но от три мача спечелиха само една точка срещу нас. Ако не станем шампиони, ние ще сме виновни“, добави той.

„Винаги треньорската смяна влияе положително. Ритъмът сряда-събота е тежък. Да, има интерес за Игор Тиаго, но Лудогорец не продава на всяка цена. Ако се стигне до сделка, тя ще е рекордна за България. Дадохме шанс на Тиаго и той го грабна и направи изключително силни мачове. Няколко белгийски отбора са в надпревара за него”, разкри още спортният директор на разградчани.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!