Лудогорец официално представи новия си треньор Валдас Дамбраускас. Спортният директор на шампионите Георги Караманджуков приветства литовския специалист, който вчера навърши 44 години.

"В края на октомври ръководството взе решение да се раздели с Павел Върба. Имахме доста предложения, огледахме много кандидатури. Спряхме се на Валдас Дамбраускас, който ще е новият старши треньор на Лудогорец", бяха първите думи на Караманджуков на пресконференцията в хотел "Маринела". 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Щом Валдас е тук, значи сме преценили, че той е точният човек. Ако не сме вярвали в неговите възможности, сега нямаше да бъде до мен. Ние, като резултати и успехи, отстъпление нямаме. Имаме такова откъм поведение и игра. Направили сме анализи, причините са доста, не смятам да ги коментирам. Лудогорец винаги е бил трън в очите на много хора, надяваме се, че и този път ще се справим с това, колкото и да омаловажават някои неща. Никога не съм си позволявал да коментирам другите клубове, така че не ми прави впечатление и че приписват другаде успехите ни", добави Караманджуков.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството