Най-младият трикратен световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел и всички от екипа на Ред Бул отпразнуваха титлата на германеца след Гран при на Бразилия в местната дискотека „Вила Микс” заедно с близо 1000 бразилци, като 70% от тях бяха жени.
 
Любипитен факт е, че никой от шефовете на автрийския отбор не присъства на партито. Кристиан Хорнер, Хелмут Марко и Ейдриан Нюи излетяха за Англия още на същата вечер, където ще продължат работата си по колата за новия сезон.
 
В огромната дискотека в Сао Пауло предложи за купона жива музика и след това диджей, дансингът бе пълен през цялото време. За фон на екраните в дискотеката се прожектираха кадри от състезания на Фетел от миналите години, а всички напитки бяха безплатни.
 
Около 03:30 часа Фетел и приятелката му Хана се оттеглиха и се насочиха към хотела си. Половин час по-късно дискотеката се опразни и партито приключи.
 
Родният град на Фетел Хепенхайм празнува също цяла нощ, след като преди това почти всички изгледаха заедно състезанието на големи екрани.
 
Първата си титла през 2010 година Фетел отпразнува в хотел Яс точно до пистата в Абу Даби, а вторият трофей бе полят в ирландски пъб в Йокаичи в Япония.