Боряна Калейн завоюва сребърен медал в многобоя по художествена гимнастика на Игрите в Париж. Грацията ни остана много щастлива след представянето си и сподели, че е надскочила възможностите си.

"Осем безгрешни съчетания се играят със страшно много тренировки, не само на тялото, а и на ума. Защото състезанието е преди всичко психика. Не мога да опиша колко съм щастлива. Толкова стабилно състезание не съм имала през живота си, такъв сбор не съм правила никога. Надскочих се и съм много щастлива. Когато започнах на 6, започнах с една мечта да спечеля олимпийски медал. Понякога детските мечти може да изглеждат невъзможни - имахме много трудности по пътя и си заслужава. Ако трябва да го мина отново този път, ще го направя.

Мисля, че постепенно ще осъзнавам какво съм направила. Щастлива съм от този медал, но не го осъзнавам напълно. В последните няколко години ми върви да повтарям успехи на други големи гимнастички. Имах едно усещане от няколко месеца, но гледах това да не ми влия по никакъв начин. Една грешка може да те изкара от подиума", каза сребърната медалистка.