Легендата на българския футбол Христо Стоичков е горд от представянето на олимпийците ни на Игрите в Париж. Вицепрезидентът на БОК коментира представянето на ансамбъла ни по художествена гимнастика, който завърши на четвърто място. Стоичков говори и за Карлос Насар, спечелил по впечатляващ начин олимпийското злато.

"Искам да благодаря на Илиана Раева и всички треньорки, масажисти, психотерапевти, психолози и най-вече на всички състезателки. Много е лесно сега да се критикува. Който не е бил в зала, той не знае какво е. Трябва да ги подкрепим, защото този екип отново ще работи през следващите 4 години. Малката грешка в гимнастиката се плаща скъпо. Тези деца ще са лицето на България", коментира пред БНТ от Париж Христо Стоичков.

Носителят на "Златната топка" за 1994 г. остана впечатлен от постигнатото от Насар. "Какво можем да очакваме от една малка държава? Показахме, че можем. Карлос направи рекорд без да мръдне и да му тръпне сърцето. Целият национален отбор трябва да се гордее. Цяла България трябва да се гордее. Една малка България донесе много отличия. Преди няколко месеца го плюеха Карлос, сега всички го обичат. Той е олимпийски шампион с рекорд и остава на върха", допълни Стоичков.