Русокосият травестит, който стана един от най-обсъжданите мъже по време на откриването на Олимпийските игри в Париж, за първи път публично коментира пародията с картината „Тайната вечеря“ на Леонардо да Винчи.  

Неговото име е Майк Готие, но е известен като Пиш. Той е бивш участник в риалиформата за травестити „Drag Race France“. В изявление пред американския сайт TMZ Пиш обяви, че целта на сценката не е била да обиди някого или цяла религия. Според него всичко е било демонстрация на поп културата и немалко зрители от цял свят са видели именно този подтекст.

Френският травестит, който дефилира като модел на модния подиум по време на церемонията по откриването на Олимпиадата, изразява пред изданието щастието си, че хората с различна сексуална ориентация са получили право да се представят на света на такова голямо събитие. Пиш и още няколко травестити бяха част и от сцената, която пародира картината „Тайната вечеря“ и получи масов негативен отзвук от цял свят.

Майк Готие признава, че е станал обект на доста обиди на профила си в „Инстаграм“ и дори публикува специално видео, на което отговаря на нападките. Известен френски анализатор дори го сравни с хомосексуална версия на Чубака от „Междузвездни войни“.