ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Американската мениджърска агенция „CRD Sport“, която беше кандидат за акциите на Пирин, се отметна и отказа да поеме контрола над "орлите".

"На среща с кмета на Благоевград Илко Стоянов и председателя на Общински съвет Радослав Тасков ръководството на "CRD Sport" съобщи, че отлага инвестиционното си намерение за придобиване на акциите на Пирин до лятото на настоящата година. Причината е, че компанията се нуждае от време за изясняване на правната рамка около прехвърлянето на собствеността на клуба", съобщиха от община Благоевград.

 50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Веднага след проведения разговор кметът Илко Стоянов предприе спешни мерки и преведе част от гласуваната субсидия, за да бъде запазен лицензът на Пирин.

По инициатива на градоначалника от утре ще бъдат подновени и срещите с местния бизнес, като целта е общината и фирмите заедно да намерят най-рационалното решение за бъдещото развитие на клуба.

Припомняме, че преди дни американската мениджърска агенция „CRD Sport“ получи 90% от акциите на Пирин. Това стана с решение на Общинския съвет в Благоевград. От няколко дни представители на "CRD Sport" са в България и проведоха няколко пъти срещи с Илко Стоянов. 

Силният човек в агенцията е адвокатът по спортно право - аржентинецът Данило Монти, придружаван от официалния представител на дружеството Ернан Банато. Последният, който живее в Маями, е добре познат у нас. Банато е мениджър на бившия нападател на ЦСКА Жорди Кайседо.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023