Агенция БЛИЦ и днес предлага на своите верни читатели помощ. Ако сте изхарчили всичко в последните няколко празнични дни, време е да ни се доверите. Все пак идва Нова година и финансови постъпления никак няма да са ви излишни.

Признаваме, вчера ви подведохме. Колегата Веселин Русинов не успя да познае нито една от четирите си прогнози. Беше близо до два верни знака, но така и не успя.

Днес е ред на Стефан Ралчев да опита късмета си. Боксинг дей в Англия е, има мачове от Висшата лига, Чемпиъншип и още няколко първенства в Европа. Предлагаме ви една по-изненадваща прогноза, потърсете победа у дома на затъналия Рединг. Отборът все някога трябва да се изправи на крака и да победи, а Суонзи е подходящ съперник. Последната победа на Рединг е на 17 ноември, преди повече от 1 месец!

КПР също е в дъното, но с всички попълнения и добър бюджет трудно би си помислил човек, че може да изпадне. Така че потърсете домакински успех срещу стабилния Уест Бромич. Тук може да опитате и залог  под 2,5 гола, домакините от Куинс Парк не бележат много.

Сток Сити - Ливърпул - троен мач, който обаче ви предлагаме да играете за гостите. Нямаме кой знае колко факти в полза на мърсисайдци, но днес е Боксинг дей, не забравяйте, че логиката в повечето мачове може да ви подведе!

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес
КПР – Уест Бромич – 1
Рединг – Суонзи – 1
Сток Сити – Ливърпул – 2
Чарлтън – Ипсуич - 1
 
Прогнозите от вчера:
Интер (Баку) – Нефтчи – 1 (Х)
Персеполис – Санат Нафт Абадан – 1 (Х)
Мес Керман – Сепахан - 2 (1)
Шабаб Риф Хосейна – РСА Казабланка – 2 (Х)
 
* Заб.: На първо място са нашите прогнози, а в скоби крайните знаци от мачовете.