Агенция БЛИЦ и днес предлага на своите верни читатели прогнози, с които се надяваме да подобрите финансовото си състояние.

Вчера колегата Пламен Славов беше зашеметяващ - 5 познати от 6 прогнози! Ако сте се доверили на неговите прогнози, днес може да почерпите. Пламен ви каза за сигурните победи на ПСЖ и Арсенал, но освен това удари "хикса" на Манчестър Сити - Реал Мадрид. Избяга му единствено прогнозата на двубоя Аякс - Борусия Дортмунд, гостите спечелиха категорично.

Днес прогнозите са на Стефан Ралчев. Като че ли сигурни изглеждат домакинските победи на Базел срещу Спортинг Лисабон и Панатинайкос срещу Марибор. Предлагаме ви висок коефициент за успех на Брюж у дома срещу Бордо. Белгийците не са в добра форма, но ще се хвърлят в Лига Европа. Стяуа няма победа над немски отбор над 55 години, а днес посреща Щутгарт. На румънския гранд му е достатъчен и "хикс", за да се класира напред. Предлагаме ви и изненада - опитайте "хикс" на Анжи - Удинезе. Руският тим не е губил във всички надпревари почти един месец, може би е време да сбърка.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ЗА ДНЕС
Анжи – Удинезе – Х
Базел – Спортинг Лисабон – 1
Панатинайкос – Марибор – 1
Стяуа – Щутгарт – Х
Борусия Мьонхенгладбах – АЕЛ – 1
Брюж – Бордо – 1

ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ОТ ВЧЕРА
Арсенал - Монпелие - 1 (1)
Динамо (Киев) - ПСЖ - 2 (2)
Манчестър Сити - Реал (Мадрид) - Х (Х)
Аякс - Борусия (Дормунд) - Х (2)
Андерлехт - Милан - 2 (2)
Шалке 04 - Олимпиакос - 1 (1)

Заб.: На първо място са нашите прогнози, а в скоби крайните знаци от мачовете.