Агенция БЛИЦ и днес предлага на своите верни читатели помощ с надеждата да спечелите от залози. Прогнозите вчера бяха на колегата Светослав Костадинов, който позна само едно от четирите си предложения, но пък то бе основното му предвиждане за деня – равенство в редовното време между Фиорентина и Рома (0:0) в четвъртфинал за Купата на Италия. Впоследствие „римските вълци” спечелиха с 1:0 след продължения и ще играят срещу Интер на полуфиналите в турнира.

Днес шанс за прогнозиране получи Георги Георгиев. Той ви предлага да заложите на сигурна домакинска победа за Атлетико (Мадрид) срещу Бетис в реванш от четвъртфиналите на турнира за Купата на Краля. „Дюшекчиите” нямат право да разочароват привържениците си на своя „Висенте Калдерон”, а и трябва да вземат добра преднина преди реванша в Севиля.

Другите три предложения от негова страна също за домакински победи. Първото от тях е за Левадиакос срещу Керкира в първа среща помежду им от 1/8-финалите за Купата на Гърция, а останалите две са за отложени срещи от холандската Първа дивизия, която всъщност е второто ниво на футбола в страната на „лалетата”.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес:
Атлетико (Мадрид) – Бетис - 1
Левадиакос – Керкира – 1
Го Ахед Ийгълс – Веендам – 1
Ден Бош – ФК Айндховен - 1

Прогнозите от вчера:
Челси - Саутхемптън – 1 (X)
Арсенал - Суонзи – Х (1)
Фиорентина - Рома Х (X)
Рен - Монпелие – 2 (1)