Екипът на БЛИЦ ще се опита отново да ви помогне в избора на мачове, от които бихте могли да спечелите пари в днешния ден.

Вчера колегата Георги Георгиев се представи прилично и позна три от пет срещи. Той майсторски предвиди успеха на Реал (Мадрид) с 2:0 над Борусия (Дортмунд), както и равенството между Милуол и Кристъл Палас.

Днес шанс за прогнози има Юри Славчев, който се надяваме да продължи добрата серия на БЛИЦ.

Като за начало предлагаме малко нестандартен залог и неочакван за първи гол в срещата Барселона – Байерн (Мюнхен). Каталунците ще хвърлят всичко в атака в опит да постигнат немислимото и да отстранят германците. Това обаче ще отвори пространства в и без това рехавата и слаба защита на Барселона, която може би ще бъде бързо матирана от крилата Робен и Рибери.

Гуанджоу Фарма и Джомбук играят последен мач от груповата фаза на азиатската Шампионска лига. Двата тима са на първите две места в групата и едно равенство ще позволи всички да са доволни и да преминат във фазата на директните елиминации.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите днес:
Барселона – Байерн (Мюнхен) – първи гол - Байерн
Гуанджоу Фарма – Джомбук – Х
Млада Болеслав – Спарта Прага – над 2,5 гола
Кьоге – Брьоншой – 1
Госларер – ТСВ Хавелсе – 2
Платинум Старс – Матерсбург Юнайтед – 1

Прогнозите от вчера:

Реал (Мадрид) – Борусия (Дортмунд) – 1 (1)
Милуол – Кристъл Палас – X (Х)
Блау Вайс Линц – Капфенберг – 2 (Х)
Грьодиг – Виена – 1 (1)
Гуейджоу Рене – Сувон – 1 (Х)

*Заб.: След мача е резултатът, а в скоби прогнозата на БЛИЦ