Екипът на БЛИЦ ще се опита отново да ви помогне в избора на мачове, от които бихте могли да спечелите пари в днешния ден.

Вчера колегата Веселин Русинов записа 60% успеваемост, след като позна 3 от предвидените от него 5 домакински победи. Правилни бяха прогнозите му за успехите на Байерн, Троа и Стандард (Лиеж).

Дн
ес прогнозите са на Георги Георгиев, който ви предлага две “единици”, два „хикса” и три „двойки”. Според него Фулъм и Димитър Бербатов няма да успеят да се противопоставят на Челси, който води люта битка за третото място във Висшата лига, даващо директно участие в групите на Шампионската лига.

Предвиждаме домакински победи на Манчестър Сити в английската Висшата лига и Рийд в турнирa за националната купа на Австрия. Очакваме равенства между Щутгарт и Фрайбург, както и между Интер и Рома. В четвъртфиналите за Купата на Франция пък очакваме победи за Бордо и ПСЖ.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес:
Манчестър Сити – Уигън – 1
Фулъм – Челси – 2
Интер – Рома – X
Рийд – ЛАСК Линц - 1
Щутгарт – Фрайбург – X
Ланс – Бордо – 2
Евиан – ПСЖ - 2 

Прогнозите от вчера:
Арсенал – Евертън – 1 (X)
Байерн – Волфсбург – 1 (1)
Троа – Нанси – 1 (1)
Рапид (Виена) – Пашинг – 1 (2)
Стандард (Лиеж) – Генк - 1 (1)

*След мача са прогнозите на БЛИЦ, а в скоби крайните изходи на двубоите.