Агенция БЛИЦ и днес предлага на своите верни читатели помощ с надеждата да спечелите от залози. Прогнозите вчера бяха на колегата Георги Георгиев, който записа 75% познаваемост, след като регистрира 3 правилни предвиждания от 4 срещи. Единствено загубата на ЮАР от Норвегия (0:1) в контрола не бе очаквана от него.

Днес ви предлагаме да заложите на сигурна домакинска победа на Реал (Мадрид) срещу Селта в реванш от 1/8-финалите за Купата на Краля. „Кралския клуб” загуби първата среща с 1:2 и задължително трябва да победи, ако иска да продължи напред. Друг сигурен домакински успех изглежда този на Челси срещу уелския Суонзи в първи полуфинал помежду им от турнира за Купата на Лигата.

Доста интересно ще бъде в 1/4-финала за Купата на Италия между шампиона Ювентус и Милан. И двата тима ще се хвърлят за победата, след като продължаващият напред тим се излъчва само в един мач. Все пак домакинското предимство е на страната на „бианконерите”. Очакваме оспорван мач с малко голове и ви предлагаме да заложите на опцията „под 2,5 гола”, което означава, че в мача няма да паднат повече от 2 гола.

Последното предложение е за победа на Анталияспор при гостуването на последния в турската Суперлига Ахисар Беледиеспор, който не познава вкуса на победата вече 8 мача във всички турнири – 2 равенства и 6 загуби.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес:

(Купа на Краля, 1/8-финал-реванш) Реал (Мадрид) – Селта – 1
(Купа на Лигата, 1/2-финал, първа среща) Челси – Суонзи – 1
(Купа на Италия, 1/4-финал в един мач) Ювентус – Милан – под 2,5 гола
(Турция, Суперлига) Ахисар Беледиеспор – Анталияспор - 2

Прогнозите от вчера
Лацио – Катания – 1 (1)
Малага – Ейбар – 1 (1)
Брадфорд – Астън Вила – гол/гол (гол/гол, резултат 3:1)
ЮАР – Норвегия – 1 (2)

* Заб.: На първо място са нашите прогнози, а в скоби крайните знаци от мачовете.