Екипът на БЛИЦ ще се опита отново да ви помогне в избора на мачове, от които бихте могли да спечелите пари в днешния ден.
 
Вчера колегата Светослав Костадинов "изби" рибата, позна 4 от 5 мача, между които два "хикса". Светльо нямаше никакво затруднение да уцели победите на Милан срещу Катания и Шалке срещу Хамбургер. Освен това Костадинов ви помогна с два много добри "хикса" - в Русия между Кубан и Зенит и във Франция между Лион и Сент Етиен.

Днес шанс за прогнози има Стефан Ралчев. Надяваме се серията на БЛИЦ да продължи. Предлагаме ви да потърсите победа на Астън Вила срещу Съндърланд. Това е една от последните възможности Вила да отдъхне и да се спаси от изпадане. Във Втора Бундеслига на Германия е повече от интересно. Херта и Айнтрахт Брауншвайг се класираха за елита, но борбата за третото място е между Кайзерслаутерн и Кьолн. Днес "лаутерите" гостуват на Енерги Котбус и при победа ще дръпнат с 4 точки на Кьолн. Така че предлагаме ви да потърсите "двойка" на бившия отбор на Мариан Христов. Енерги е в лоша серия, в последните 10 мача има само 2 победи.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите днес:
Астън Вила - Съндърланд - 1
Енерги Котбус - Кайзерслаутерн - Х
Бетис - Ла Коруня - 1
Алания - ФК Краснодар - 2

Прогнозите от вчера:
Палермо - Интер - Х (1)
Милан - Катания - 1 (1)
Шалке - Хамбургер - 1 (1)
Лион - Сент Етиен - Х (Х)
Кубан - Зенит - Х (Х)


*Заб.: След мача е резултатът, а в скоби прогнозата на БЛИЦ