Агенция БЛИЦ и днес предлага на своите верни читатели прогнози, с които се надяваме да подобрите финансовото си състояние.

Вчера нашият колега Юри Славчев се представи колебливо. Воден от амбицията за издънка на Барселона прогнозира загуба на тима срещу Бетис в Севиля. Имаше резон в предложението му да се опита грешна стъпка на каталунците, но...отново победа, този път с 2:1. Юри позна изхода на дербито на Манчестър - победа за Юнайтед, както и успеха на Ювентус като гост на Палермо.

Днес прогнозите са на нашия колега Стефан Ралчев. Има доста интересни двубои, един от тях е между Фулъм и Нюкасъл. Опитайте "хикс". "Свраките" записаха 4 победи в последните си 5 мача, въпреки че победиха в последната си среща Уигън у дома. Фулъм няма победа в последните си 7 двубоя и според нас серията ще продължи. Мениджърът Мартин Йол има проблеми с контузени футболисти.

Сериозно дерби ще има в Русия. Третият Зенит (37 точки) посреща втория Анжи (40). Питерци ще гонят задължителна победа, за да се изравнят с тима от Махачкала и да преследват лидера ЦСКА Москва.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес
Фулъм – Нюкасъл – Х
Сампдория – Удинезе – 1
Райо Валекано – Сарагоса – Х
Спортинг – Бенфика – 2
Зенит – Анжи Махачкала - 1

Прогнозите от вчера
Бетис – Барселона – 1 (2)
Манчестър Сити – Манчестър Юнайтед – 2 (2)
Палермо – Ювентус – 2 (2)
Уест Хям – Ливърпул – 1 (2)
Панатинайкос – Олимпиакос - 1 (Х)

* Заб.: На първо място са нашите прогнози, а в скоби крайните знаци от мачовете.