Екипът на Агенция БЛИЦ и днес ще опита да ви помогне в избора на печеливши мачове, с които да напълните джобовете си.

Вчера колегата Пламен Славов се представи доста добре, позна 4 от 6-те си прогнози. Избягаха му единствено двубоите Славия - Черно море и Фиорентина - Наполи.

Днес Стефан Ралчев ви предлага четири двубоя, които са за ценителите на изненадите и по-смелите залози. Потърсете твърда „двойка“ на „Левски“ срещу Локомотив Пловдив. Двубоят на „Лаута“ е без публика заради наказание на домакините. „Смърфовете“ едва ли ще направят втори силен мач, след като победиха ЦСКА в предишния кръг, а и „сините“ са в лек възход. Доверете ни се, двубоят е доста любопитен и клони към успех на „Левски“.

В Испания Атлетико Мадрид може да не спечели гостуването си на Гранада въпреки разликата в нивото и класирането между двата тима. Същото се отнася и за Виляреал. „Жълтата подводница“ прави успешно начало, но днес приема коравия и неудобен Хетафе. Предлагаме ви да потърсите Х2 на този мач, ако искате да рискувате.

Лидерът Рома е домакин на последния Киево. Всичко извън победа на „вълците“, които са с 9 поредни победи от 9 мача, ще бъде изненада. Рома допуска трудно голове, инкасирал е само 1 от началото на сезона. Тимът изглежда абсолютен фаворит и според мнозина може да спечели с убидетелен резултат. Ние обаче ви съветваме да потърсите по-малко попадения на „Олимпико“.

Пожелаваме ви успех и повече печалби!

ПРОГНОЗИТЕ ДНЕС
„А“ група, Локомотив Пловдив - „Левски“ - 2
Испания, Гранада – Атлетико Мадрид – Х
Испания, Виляреал – Хетафе - Х2
Италия, Рома – Киево - под 2,5 гола

Прогнозите за днес:
(България, "А" група) Славия - Черно море - 2 (1)
(България, "А" група) Литекс - Локо (Сф) - 1 (1)
(Испания, Примера дивисион) Реал (Мадрид) - Севиля - 1 (1)
(Италия, Серия "А") Ювентус - Катания - 1 (1)
(Италия, Серия "А") Фиорентина - Наполи - Х (2)
(Италия, Серия "А") Милан - Лацио - Х (Х)