Изпразнихте ли джобовете около празниците?! Със сигурност ви трябват свежи постъпления. Екипът на Агенция БЛИЦ ще се опита да ви помогне. Предлагаме ви нашите пет мача, които да атакувате в букмейкърските пунктове и заложни къщи в интернет пространството. Дано ви донесем късмет и не ви подведем.

Вчера на Гергьовден Стефан Ралчев нямаше абсолютно никакъв късмет, след като не успя да познае нито една от прогнозираните си четири срещи. Тежките софри около празниците явно са разконцентрирали сериозно Стефчо, за да заблуди тотално читателите.

Прогнозите днес са на Георги Георгиев, който ви предлага да заложите на 5 домакински победи и се надява да започне серия от дни с успешни предвиждания на БЛИЦ.

Славия пък най-вероятно ще засили „Ботев” (Враца) към „Б” група, побеждавайки го на стадиона в квартал „Овча Купел”. „Белите” играят само за своята чест и слава и след отпадането си от турнира за Купата на България искат да завършат сезона подобаващо най-вече заради 100-годишния си юбилей.

Манчестър Сити е най-вероятно да победи на свой терен Уест Бромич в отложения мач помежду им от английската Висша лига. И двата тима доиграват сезона спокойни, играейки единствено за своята чест. „Гражданите” са в серия от 6 домакински победи във всички турнири и едва ли ще я нарушат точно сега, без значение с какъв експериментален състав ще подходи Роберто Манчини.

Другият отложен мач от Висшата лига е между борещия се за спасение Уигън и победителя от Купата на лигата Суонзи. Латикс се нуждае повече от победата в този сблъсък и затова ви предлагаме да рискувате с домакински успех. Още повече, че „лебедите” от Уелс намалиха сериозно оборотите и нямат победа вече 7 кръга – 3 равенства и 4 поражения. Възпитаниците на Михаел Лаудруп определено играят само за своята чест, след като отдавна си осигуриха оставането в елита.

Рома приема Киево в изтеглен мач от 36-ия кръг на италианската Серия „А”. Предлагаме ми да заложите за домакинска победа на „римските вълци”, които продължават да водят сериозна битка за спечелване на евроквота, докато „летящите магаренца” от Верона доиграват сезона за чест и слава и не си дават много зор в последните кръгове.

Последното предложение е за съвсем резонен домакински успех на Залцбург срещу третодивизионния ФК Пашинг в полуфинал от турнира за Купата на Австрия.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес
Славия – „Ботев” (Враца) - 1
Манчестър Сити – Уест Бромич – 1
Уигън – Суонзи – 1
Рома – Киево – 1
Залцбург – ФК Пашинг - 1

Прогнозите он вчера
Съндърланд – Сток Сити – 1 (X)
Хетафе – Реал Сосиедад – Х (1)
Сигма Оломоуц – Теплице – 1 (2)
Йефле – Калмар – 1 (X)

*Заб.:
В скоби са крайните резултати, а преди това нашите предложения.