Агенция БЛИЦ и днес предлага на своите верни читатели прогнози, с които се надяваме да подобрите финансовото си състояние.

Вчера колегата Юри Славчев беше повече от колеблив, а се слави като добър познавач на прогнозите. Репортерът от БГ отдела на БЛИЦ опита да ви предложи изненада и издънка на Барселона срещу Леванте, прогнозирайки 1Х. Всичко вървеше добре за прогнозата му до полувремето, но след това каталунците спечелиха. Юри позна единствено победата на Саутхямптън срещу Нюкасъл във Висшата лига на Англия

Надяваме се, че днешните ни предложения ще бъдат успешни и ще ви донесат печалба при залозите. Опитайте победа на Интер като гост на Парма. "Нерадзурите" загубиха последната си среща - от Рубин с 0:3 в Лига Европа, но вече се бяха класирали напред. В Серия "А" тимът на Страмачони играе добре и със сигурност ще опита да догони лидера Ювентус, който вчера загуби от Милан. Юве е лидер с 32 точки, Фиорентина е с 28, Интер също е с 28 и при успех срещу "дуковете" може да се доближи само на точка от "Старата госпожа".

Предлагаме ви още три "хикса" - един от тях е на голямото дерби в Русия между Зенит и ЦСКА Москва.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Днешните ни предложения
Парма – Интер - 2
Сарагоса – Селта – Х
Трабзонспор – Ескишехирспор – Х
Зенит – ЦСКА Москва - Х

Прогнозите от вчера:
Леванте – Барселона 1Х (2)
Олимпиакос Никозия – Аполон Лимасол – 2 (Х)
Тюн – Базел – 2 (1)
Саутхямптън – Нюкасъл – 1 (1)
Аугсбург – Борусия Мьонхенгладбах – 2 (Х)
Аталанта – Дженоа - 1 (2)

Заб.: На първо място са нашите прогнози, а в скоби крайните знаци от мачовете.