Екипът на агенция БЛИЦ и днес ще се опита да ви помогне в избора на печеливши мачове.

Вчера колегата Светослав Костадинов отчете 50 процента успеваемост, позна 3 от 6 прогнози. Светльо не се поколеба и закова победите на Ливърпул, Витес и Еспаньол. Не успя да прогнозира вихрушката в Бордо, гостите от Лион спечелиха с 4:0.

Днес своя късмет изпробва Стефан Ралчев. Предлагаме ви да потърсите победа на Лацио като гост на Сиена. Двубоят ще бъде тежък за римляните, но...те нямат победа вече четири поредни мача. Ако искат да останат в борбата за третото място, ще трябва да спечелят, като по този начин ще дръпнат на преследвачите Милан, Интер и Фиорентина. Имайте едно на ум, тъй като Сиена е на последно място, а в последните 5 мача има 2 победи и 1 равен и се мъчи да изплува от зоната на изпадащите. Все пак ви съветваме да потърсите "двойка" за гостите от Рим.

Лидерът във втора френска лига Монако има гостуване на Дижон (7-мо място). Домакините от Дижон са с три победи и две загуби в последните си 5 мача, двата последни успеха обаче са срещу предпоследния и последния в класирането. При успех монегаските ще поведат пред втория Нант с 5 точки.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес:
Санкт Паули – Кьолн – 1
Сиена – Лацио – 2
Дижон – Монако - 2

Прогнозите за днес
Ливърпул - Суонзи - 1 (1)
Бордо - Лион - Х (2)
Хофенхайм - Щутгарт - Х (2)
Пескара - Каляри - Х (2)
Витес - Грьонинген - 1 (1)
Еспаньол - Бетис - 1 (1)

* Заб.: В скоби са крайните резултати, а преди това нашите предложения.