Екипът на агенция БЛИЦ и днес ще се опита да ви помогне в избора на печеливши мачове. Въпреки оскъдния тираж, все пак има достатъчно мачове, които може да ви донесат печалба.

Прогнозите вчера бяха на колегата Георги Георгиев позна едва един мач от прогнозирани 5, а един бе отложен. Днес прогнозите са на Юри Славчев, който се надява да бъде полезен на читателите на БЛИЦ.

Днешният ден е изпълнен с контролни срещи на националните отбори. Има няколко срещи с приятни коефициенти, от които може да се натрупат стабилни доходи. Двубои като Кипър – Сърбия и Чили – Египет не би трябвало да будят съмнения кой ще бъде краен победител. Залагаме твърдо на Сърбия и Чили.

Мегасблъсъкът тази вечер е на “Уембли”, където един срещу друг излизат Англия и Бразилия. Двубоят със сигурност ще бъде оспорван, но и атакуващ и отворен, което създава предпоставка за много голове. Това е и първата ни опция за този мач – над 3,5 гола. Второто ни предложение е да потърсите успех на Бразилия, която ще бъде поведена от магьосника Роналдиньо.

Друг оспорван сблъсък ще бъде този между Швеция и Аржентина. Лионел Меси започва да играе все по-добре с националната фланелка, което ще бъде сериозен плюс за гостите. Тук смятаме да заложим на класата на Меси, Игуаин, Агуеро и Ди Мария , а коефициентът от 2,05 си заслужава.

Може да потърсите успехи на Украйна срещу Норвегия и на Гана срещу Буркина Фасо.

Прогнозите за днес:
Кипър – Сърбия – 2
Чили – Египет – 1
Англия - Бразилия – над 3,5 / 2
Швеция – Аржентина – 2
Норвегия – Украйна – 2
Буркина Фасо – Гана – 2

Прогнозите от вчера:
Скънторп – Портсмут – 1 (1)
Олдъм – Йоувил Таун – 2 (отложен)
Гингам – Анже – под 2,5 гола (2:1)
Люксембург – Армения – 2 (Х)
Сенегал – Гвинея – 1 (Х)

* Заб.: В скоби са крайните резултати, а преди това нашите предложения.