Агенция БЛИЦ и днес предлага на своите верни читатели прогнози, с които се надяваме да подобрите финансовото си състояние.

Вчера нашият колега Юри Славчев се представи колебливо и позна само 2 от четирите си прогнози. Той позна равенството между Чихура Сачхер и Торпедо (0:0) от грузинското първенство, както и победата на Брюксел с 2:0 при гостуването на Хейст в среща от втора дивизия на белгийското първенство.

Днес прогнозите са на Георги Георгиев и ви предлагаме два мача от Примера дивисион и по един от купите на Гърция, Турция и Холандия.

Шампионът на Холандия Аякс гостува на Грьонинген в последен мач от 1/8-финалите в турнира за купата на страната и не би трябвало да има затруднения, след като се намира в страхотна форма с 6 поредни победи в местната Ередивизи. В същото време Грьонинген спечели само един от последните си 4 домакински мача при още 2 равенства и една загуба. Освен това Аякс спечели 3 от предишните си 4 сблъсъка с този съперник за първенство.

Еспаньол нареди три поредни равенства под ръководството на новия наставник Хавиер Агире и не може да се измъкне от зоната на изпадащите, но може би сега е моментът да запише пълен успех, тъй като му гостува последния в класирането Депортиво (Ла Коруня), който няма победа в 7 поредни мача във всички турнири – 3 равенства и 4 загуби. Освен това „папагалчетата” спечелиха последните си три домакинства срещу галисийците за първенство.

Реал Сосиедад и Севиля не са поделяли точките четири поредни мача, в които тимът от Сан Себастиан записа само един успех срещу три за андалусци. Сега Реал Сосиедад е в добра форма и не познава загубата вече 7 мача във всички турнири при 3 победи и 4 равенства и не би трябвало да се даде лесно на гостите от Севиля, които спечелиха само една от последните си 4 срещи във всички състезания – 2 загуби и 1 равенство.


Прогнозите за днес

Купа на Гърция, АЕК (Атина) – Кавала – 1
Купа на Турция, Мерсин – Анталияспор – 2
Купа на Холандия, Грьонинген – Аякс – 2
Примера дивисион, Еспаньол – Депортиво (Ла Коруня) – 1
Примера дивисион, Реал Сосиедад – Севиля - X

Прогнозите за вчера

Хееренвеен – Фейенорд – 2 (X)
Навал – Бейра Мар – 1 (X)
Чихура Сачхер – Торпедо – Х (X)
Хейст – Брюксел – 2 (2)

* Заб.: На първо място са нашите прогнози, а в скоби крайните знаци от мачовете.