Екипът на БЛИЦ ще се опита отново да ви помогне в избора на мачове, от които бихте могли да спечелите пари в днешния ден.

Вчера колегата Юри Славчев се представи колебливо и позна едва един мач, но той бе победата на Галатасарай при визитата на Шалке 04. Убягна му очаквания от цял свят успех на Барселона срешу Милан, а две от прогнозираните му срещи от долните нива на английския футбол бяха отложени. Днес даваме шанс на Георги Георгиев.

Сблъсъците от Шампионската лига приковават и днес вниманието както на букмейкърите, така и на играчите, търсещи печалби. Байерн приема Арсенал след победа с 3:1 в първия мач в Лондон, но със сигурност баварците няма подценят реванша и Юп Хайнкес ще пусне на терена най-доброто, с което разполага. Едва ли „топчиите” ще успеят да сътворят сензацията, но очакваме поне да реализират гол на „Алианц Арена”.

В другата среща Малага ще трябва да наваксва един чист гол срещу Порто. Според букмейкърите шансове за победа са равни и срещата е с троен знак. Все пак ние ще ви предложим да заложите, че Порто ще продължи на четвъртфиналите, което означава, че или ще се добере до равен в Малага или ще загуби с един гол разлика, но и ще реализира във вратата на съперника.

Освен това предстоят и първите срещи от четвъртфиналите в турнира за Купата на България. Тук ще ви препоръчаме залози за домакински победи на Берое и „Левски”.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес

Берое – Пирин (Гоце Делчев) – 1
„Левски” – Литекс - 1
Байерн – Арсенал – гол/гол
Малага – Порто – X
Волфсбергер – Матерсбург – 1
Адмира Вакер – Залцбург – 2
Санкт Гален – Тюн - 1

Прогнозите от вчера
Барселона – Милан – Х (1)
Шалке – Галатасарай – 2 (2)
Джеонбук – Гуанджоу Фарма - 2 (X)
Лийдс – Питърбъро – 1 (X)
Крю Александра – Шефийлд Юнайтед - 2 - отложен
Дартфорд – Брейнтрий – 2 - отложен

Заб.: Първо са посочени нашите прогнози, а в скоби е крайният резултат