Агенция БЛИЦ и днес предлага на своите верни читатели помощ с надеждата да спечелите от залози. Прогнозите вчера бяха на Стефан Ралчев, който позна, че Бетис и Атлетик (Билбао) няма да се победят. Предвиждането му за домакинска победа Саутхемптън срещу Евертън обаче бе неуспешно, тъй като „светците” и „карамелите” въобще не си отбелязаха гол. Колегата даде прогноза и за сблъсъка между Гингам и Анже от Лига 2 във Франция, но той бе отложен заради лоши метеорологични условия.

Днес прогнозите отново са на Георги Георгиев. Предлагаме ви да потърсите победи за Кот Д’Ивоар и Алжир в турнира за Купата на африканските нации. Освен това не бива да се пропускат и залози за домакински успехи за Ювентус срещу Лацио в първи мач помежду им от полуфиналите за Купата на Италия и за Астън Вила срещу четвъртодивизионния Брадфорд в реванш от Купата на Лигата в Англия.

Кот Д’Ивоар е считан за един от фаворитите за спечелване на Купата на Африка и очакваме Дидие Дрогба и компания да запишат летящ старт в Група D срещу Того, в чийто редици пък ще видим нападателя на Тотнъм Емануел Адебайор. В другата среща от тази група нещата на пръв поглед изглеждат по-равностойни, но въпреки това ви предлагаме да опитате залог за краен успех на Алжир срещу Тунис. Алжирците загубиха само една от последните си 5 официални срещи – 3 победи и 1 равенство. В същото време пък Тунис спечели само една от последните си 5 проверки преди надпреварата – 2 ремите и 2 поражения.

Ювентус ще търси задължителна победа срещу Лацио, за да си осигури комфортен аванс преди реванша в Рим срещу този съперник в полуфинала за Купата на Италия. Допълнителен плюс за отбраната на „бианконерите” е, че голмайсторът Мирослав Клозе няма да играе заради контузия и това ще отслаби значително головата мощ на „орлите”. Иначе и двата тима са в страхотна форма.

Миналата седмица Астън Вила загуби с 1:3 при визитата си на четвъртодивизионния Брадфорд и в предстоящия реванш от полуфиналите за Купата на Лигата в Англия ще търси реабилитация пред собствена публика. Тимът от Бирмингам може и да не успее да стигне финала с оглед на факта, че хвърля повече сили в борбата си за оцеляване във Висшата лига, но най-малкото би трябвало да победи, за да не разочарова прекалено много привържениците си.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес:
Кот Д’Ивоар – Того – 1
Тунис – Алжир – 2
Ювентус – Лацио – 1
Астън Вила – Брадфорд - 1

Прогнозите от вчера
Саутхямптън – Евертън – 1 (X)
Бетис – Атлетик Билбао – Х (X)
Гингам – Анже – 1 - отложен

*Заб.: В скоби са крайните резултати, а преди това нашите предложения.