Екипът на агенция БЛИЦ и днес ще се опита да ви помогне в избора на печеливши мачове. Въпреки оскъдния тираж, все пак има достатъчно мачове, които може да ви донесат печалба.

Прогнозите вчера бяха на колегата Стеван Ралчев, който се представи доста колебливо и записа 33,33% успеваемост, познавайки един от три мача – победата на Монако като гост на Арл Авиньон (2:0) във френската Лига 2. Четвъртата прогноза му бе за португалския сблъсък между Пасош де Ферейра и Ещорил, но срещата бе отложена и букмейкърите връщат всички залози за нея. Стефан прогнозира равенство между Мюнхен 1860 и Кайзерслаутерн в германската Втора Бундеслига, но „червените дяволи” спечелиха на „Алианц Арена” в Мюнхен. Грешно бе и предвиждането му за домакински успех на Джилингам, който падна пред собствена публика от Уикъмб (0:1).

Днес прогнозите са на Георги Георгиев. Предложението ни е да потърсите победи за Скънторп и Йоувил Таун съответно срещу Портсмут и Олдъм в третото ниво на английския футбол – Лига 1. Портсмут е с 5 поредни загуби в шампионата и се е запътил към Лига 2, а Олдъм може и да елиминира Ливърпул във ФА Къп, но е доста колеблив в изявите си за първенство и най-вероятно ще отстъпи на борещия се за промоция Йоувил Таун.

Освен това може да потърсите малко голове на двубоя между Гингам и Анже от френската Лига 2, която се слави със слаба резултатност. Армения и Сенегал пък са фаворити в контролите си срещу футболните джуджета Люксембург и Гвинея.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес:
Скънторп – Портсмут – 1
Олдъм – Йоувил Таун – 2
Гингам – Анже – под 2,5 гола
Люксембург – Армения – 2
Сенегал – Гвинея – 1

Прогнозите от вчера:
Мюнхен 1860 - Кайзерслаутерн – Х (2)
Пасош де Ферейра - Ещорил – Х - отложен
Джилингам - Уикъмб – 1 (2)
Арл Авиньон - Монако – 2 (2)

* Заб.: В скоби са крайните резултати, а преди това нашите предложения.