Агенция БЛИЦ и днес предлага на своите верни читатели помощ с надеждата да спечелите от залози. Прогнозите са на колегата Стефан Ралчев.

Вчера Пламен Славов се представи успешно, позна 4 от 7 прогнози! В това число уцели хикс между Болтън и Съндърланд за ФА Къп, не му избягаха победите на Сити и Астън Вила в същия турнир, както и успеха на Лацио в Серия "А". Пламен се предовери на Бербатов и Фулъм, които не успяха да спечелят на свой терен срещу Блекпул. Освен това го подведе и добрата форма на Малага, който обаче загуби изненадващо като гост на затъналия Ла Коруня.

Днес ви предлагаме да потърсите изненада на мача в Италия - Парма-Палермо (Х2). В Испания интересна е срещата между Селта и Валядолид. Домакините са с три поредни загуби, но едва ли ще победят и днес. Валядолид е стабилен отбор, така че логично е равенството. Опитайте грешна стъпка на Атлетико Мадрид в първия му мач за годината - гостуване на неудобния Майорка. "Дюшекчиите" допуснаха две загуби в последните си 5 мача - от Барселона и Реал Мадрид, но може да потърсите поне "хикс" и днес срещу Майорка.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес
Дженоа – Болоня – 1
Парма – Палермо – Х2
Селта – Валядолид – Х
Майорка – Атлетико Мадрид – Х
Суонзи – Арсенал - 2

Прогнозите от вчера:
Манчестър Сити - Уотфорд - 1 (1)
Астън Вила - Ипсуич - 1 (1)
Фулъм - Блекпул - 1 (Х)
Болтън - Съндърланд - Х (Х)
Ла Коруня - Малага - 2 (1)
Лацио - Каляри - 1 (1)
Пърт Глори - ФК Сидни - 1 (Х)

* Заб.: На първо място са нашите прогнози, а в скоби крайните знаци от мачовете.