Екипът на БЛИЦ ще се опита отново да ви помогне в избора на мачове, от които бихте могли да спечелите пари в днешния ден.

Вчера колегата Пламен Славов се справи колебливо, успя да познае само две от седемте си прогнози.

Днес прогнозите са на Стефан Ралчев. Юнайтед посреща Сити в дербито на Манчестър. Предлагаме ви да заложите на “хикс”. “Червените дяволи” водят уверено в класирането с 15 точки разлика. Юнайтед спечели първото дерби през есента с 3:2 като гост, а днес Сити има възможност за реванш. Юнайтед има пет поредни победи, Сити допусна две загуби. Ако сте фен на нетрадиционните залози, рискувайте с равенство на “Олд Трафорд”.

Рома – Лацио излизат в дербито на Рим. “Вълците” имат леко предимство заради по-добрата си форма. В последните пет мача Рома допусна само една загуба, докато Лацио наниза три поредни поражения преди да победи Катания в миналия кръг. Гостуващият Лацио има проблеми с контузени футболисти, ще отсъстват петима – Конко, Перейриня, Флокари, Диас и Броки.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите днес
Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити – Х
Херта – Айнтрахт Брауншвайг – Х
Рома – Лацио – 1
Севиля – Атлетик Билбао – Х

Прогнозите от вчера:
Фиорентина - Милан - 2 (Х)
Тотнъм - Евертън - 1 (Х)
КПР - Уигън - 1 (Х)
Аякс - Хераклес - 1 (1)
Реймс - Лион - 2 (1)
Интер - Аталанта - 1 (2)
Наполи - Дженоа - 1 (1)

* Заб.: След мачовете първо е нашето предложение, а в скоби е изходът от двубоя.