Екипът на агенция БЛИЦ и днес ще се опита да ви помогне в избора на печеливши мачове.

Вчера Стефан Ралчев се представи слабо, успя да познае само една от трите си прогнози - уцели победата на Монако като гост на Дижон. Колегата не успя да прогнозира падението на Лацио (загуба с 0:3 от Сиена), за мнозина повече от изненадваща.

Днес му даваме нов шанс да се поправи, време е да донесе успех на читателите на БЛИЦ. Предлагаме ви да потърсите изненада в мача Арсенал - Байерн Мюнхен. Почти всички определят баварците като фаворит още преди сблъсъка в Лондон и за краен победител от битката. Вероятно е така, но...Арсенал все още не е губил от Байерн у дома (от 2 мача има една победа и един равен). Това е само за статистиката и остава назад в годините, но все пак имайте едно на ум. Една от малкото надежди за появяване на усмивки върху лицата на хората в Арсенал е победа днес срещу Байерн. "Артилеристите" се изложиха и само преди няколко дни отпаднаха от Блекбърн за ФА Къп след поражение насред Лондон. Тази вечер обаче ви предлагаме да опитате "единица" въпреки германската машина - Байерн няма загуба във всички турнири от 28 октомври 2012 година...

Във втория осминафинал днес в Шампионската лига смятаме, че Порто ще демонстрира опит и ще постигне победа срещу Малага. Гостите от Испания се представят силно през сезона, но "драконите" са доказан турнирен боец, който не е за подценяване.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес:
Арсенал – Байерн Мюнхен – 1
Порто – Малага – 1
Дарби Каунти – Болтън – 1

Прогнозите от вчера:
Санкт Паули – Кьолн – 1 (2)
Сиена – Лацио – 2 (1)
Дижон – Монако - 2 (2)

* Заб.: В скоби са крайните резултати, а преди това нашите предложения.