Агенция БЛИЦ и днес предлага на своите верни читатели помощ с надеждата да спечелите от залози. Прогнозите вчера бяха на Стефан Ралчев. Той не ви подведе за основната си прогноза - "хикс" на дербито Тотнъм - Манчестър Юнайтед. Това обаче се оказа единствения му верен съвет от общо четирите мача за вчера. Колегата се опита да потърси изненада за домакинска издънка на Атлетико Мадрид срещу Леванте, но не се получи.

Днес прогнозите отново са дело на Стефан Ралчев, в понеделник често е постигал сериозна успеваемост. Предлагаме ви да потърсите победа у дома на Саутхямптън срещу Евертън. На пръв поглед изглежда малко вероятно, “светците” са в долната част на класирането, но...Саутхямптън няма загуба вече повече от месец, преди няколко дни направи геройски хикс като гост на Челси. Един успех днес срещу “карамелите” би отдалечил поне малко отбора от претендентите за изпадане.

Гингам би трябвало да победи Анже. Дербито между четвъртия и петия във втора лига на Франция ще бъде ожесточено, тъй като и двата тима се борят за Топ 3, т.е. влизане в елита. Гинган е в страхотна серия без загуба – почти 4 месеца. За последно тимът падна на 28 септември миналата година от Ним с 1:2.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес:
Саутхямптън – Евертън – 1
Бетис – Атлетик Билбао – Х
Гингам – Анже - 1

Прогнозите от вчера
Тотнъм – Манчестър Юнайтед – Х (Х)
Фортуна Дюселдорф – Аугсбург – 1 (2)
Дженоа – Катания – 1 (2)
Атлетико Мадрид – Леванте – Х2
(1)

*Заб.: В скоби са крайните резултати, а преди това нашите предложения.