Екипът на БЛИЦ ще се опита отново да ви помогне в избора на мачове, от които бихте могли да спечелите пари в днешния ден.

Вчера колегата Светослав Костадинов нямаше ден, позна само една от четирите си прогнози - очакваната победа на Лион срещу Тулуза. Дано не сте му се доверили, защото сте останали с празни ръце. На Светльо рядко му се случва да попада в подобно положение, така че му е простено. Следващият път се закани да бъде с убийствена точност.

Днес прогнозите са на Стефан Ралчев. Предлагаме ви да започнете от "хикс" в дербито Лацио - Ювентус. Лациалите преследват евроучастие, а Юве е почти сигурен шампион, и то след вчерашния самоубийствен равен между Милан и Наполи.

В Испания предстои дербито на дъното, срещат се последните два тима в класирането - Майорка и Селта. Даваме предимство на Майорка. При победа тимът ще събере 27 точки и все още ще има шанс за спасение. Лошо стечение на обстоятелствата и трудна програма закотви тима на последна позиция - в последните три мача игра срещу Реал Мадрид и Барселона.
 
Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес:
Лацио - Ювентус - Х
Майорка - Селта - 1
Бешикташ - Анталияспор - 1
Ерцгебирге Ауе - Кайзерслаутерн - 2

Прогнозите от вчера:
Челси - Манчестър Сити - Х (2)
Палермо - Болоня - 1 (Х)
Аугсбург - Айнтрахт (Франкфурт) - Х (1)
Олимпиакос - Панатинакос - 1 (Х)
Лион - Тулуза 1 (1)

*След мача са прогнозите на БЛИЦ, а в скоби крайните изходи на двубоите.