Агенция БЛИЦ и днес предлага на своите читатели прогнози, с които се надяваме да подобрите финансовото си състояние. Предлагаме ви 6 мача от турнира Лига Европа. Надпреварата навлиза в решителна фаза, всяка грешка може да изхвърли отбори от груповата фаза. И днес прогнозите дава нашият колега Стефан Ралчев.

Вчера той беше почти перфектен, един от най-силните дни на агенция БЛИЦ и нашите прогнози. Успяхме да уцелим 7 от 8 мача в Шампионската лига! "Избяга" ни срещата Селтик - Барселона. Не допускахме, че възпитаниците на Тито Виланова ще загубят, но успехът на Селтик беше напълно заслужен. В останалите 7 двубоя имаше любопитен развой на резултатите, но в крайна сметка всичко се нареди, както БЛИЦ прогнозира. Който ни е последвал и ни се е доверил, е спечелил. Честито! На останалите пожелаваме късмет и днес и дано продължим силното си представяне.

Екипът на агенция БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Днешните предложения:
Удинезе – Йънг Бойс – 1
Марсилия – Борусия Мьонхенгладбах – 1
Брюж – Нюкасъл – Х
Молде – Стяуа – Х
Наполи – Днепър – 1
ФК Копенхаген – Щутгарт - 1

Нашите предложения за деня
Челси – Шахтьор Донецк - 1 (1)
Ювентус – Нордселанд - 1 (1)
Байерн Мюнхен – Лил - 1 (1)
Валенсия – БАТЕ Борисов - 1 (1)
Бенфика – Спартак Москва - 1 (1)
Селтик – Барселона - 2 (1)
Брага – Манчестър Юнайтед - 2 (2)
ЧФР Клуж – Галатасарай - 2 (2)

Заб.:
На първо място са нашите прогнози, а в скоби крайните знаци от мачовете.