Екипът на Агенция БЛИЦ ще се опита да ви помогне, ако имате нужда от свежи постъпления. Предлагаме ви нашите седем мача, които да атакувате в букмейкърските пунктове и заложни къщи в интернет пространството. Дано ви донесем късмет и не ви подведем.

Вчера Георги Георгиев нямаше никакъв късмет и позна само една от петте си прогнози за домакински успехи. Това бе минималната победа на Манчестър Сити срещу Уест Бромич (1:0). Останлите четири предвиждания претърпяха пълен крах, след като трите точки в тези сблъсъци бяха за гостите, а не за домакините.

Днес даваме нов шанс на колегата, който се надява да прекъсне серията от два последователни дни на кошмарни предвиждания на БЛИЦ. Предлагаме ви да заложите на опцията "гол/гол" в лондонското дерби между Челси и Тотнъм, които водят битка за място в топ 4 на английската Висша лига и би трябвало да си реализират поне по един гол.

Милан най-вероятно ще победи при визитата си на удавника в Серия „А” Пескара, а Реал (Мадрид) и Малага ще се позабавляват в изтеглен мач от Примера дивисион и ще си вкарат минимум по едно попадение.

Очакваме и Аустрия Виена да победи като гост Рийд и да се класира за финала в турнира за Купата на Австрия.

В родната „А” група е чаканото с голям интерес дерби на Пловдив между „Ботев” и Локомотив. „Канарчетата” се нуждаят много повече от победата и е твърде вероятно да я постигнат.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес
Челси – Тотнъм – гол/гол
Пескара – Милан – 2
Сиена - Фиорентина - 2
Селта - Атлетико (Мадрид) - X
Реал (Мадрид) – Малага – гол/гол
„Ботев” (Пд) – Локо (Пд) - 1
Черно море - Литекс - X

Прогнозите он вчера
Славия – „Ботев” (Враца) - 1 (2)
Манчестър Сити – Уест Бромич – 1 (1)
Уигън – Суонзи – 1 (2)
Рома – Киево – 1 (2)
Залцбург – ФК Пашинг - 1 (2)

*Заб.: В скоби са крайните резултати, а преди това нашите предложения.