Екипът на БЛИЦ ще се опита отново да ви помогне в избора на мачове, от които бихте могли да спечелите пари в днешния ден.

Вчера колегата Стефан Ралчев записа 50% успеваемост, след като позна 2 от прогнозираните 4 срещи. Правилни бяха предвижданията му за победи на Астън Вила и ФК Краснодар съответно срещу Съндърланд (6:1) и Алания (3:2). Убягна му равенството 1:1 между Бетис и Ла Коруня, както и успехът на Енерги (Котбус) с 4:2 срещу Кайзерслаутерн.

Днес шанс за прогнози има Георги Георгиев. Надяваме се серията на БЛИЦ да продължи. Предлагаме ви да потърсите задължителна победа на Реал (Мадрид) срещу Борусия (Дортмунд) в реванша от полуфиналите на Шампионската лига. „Кралският клуб” загуби с 1:4 в Германия и няма никаква друга алтернатива, освен да търси разгромен успех над „жълто-черните”, ако иска да се класира за финала на най-престижната европейска клубна надпревара.

Милуол посреща Кристъл Палас в лондонско дерби от предпоследния 45-и кръг на английската Чемпиъншип. Домакините се борят да запазят мястото си в дивизията, докато за гостите целта е да се класират за плейофите, в които ще получат допълнителен шанс да се преборят за промоция във Висшата лига. Милуол спечели само веднъж в последните си 8 мача от всякакво естество при 2 равенства и 5 загуби. В същото време Кристъл Палас записа 4 ремита и 4 поражения в предходните си 8 двубоя. Двата тима доста често поделят точките, както го направиха през есента след 2:2, и няма да е никак чудно отново да го направят.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите днес:
Реал (Мадрид) – Борусия (Дортмунд) – 1
Милуол – Кристъл Палас – X
Блау Вайс Линц – Капфенберг – 2
Грьодиг – Виена – 1
Гуейджоу Рене – Сувон – 1

Прогнозите от вчера:
Астън Вила - Съндърланд - 1 (1)
Енерги Котбус - Кайзерслаутерн - Х (1)
Бетис - Ла Коруня - 1 (X)
Алания - ФК Краснодар - 2 (2)

*Заб.: След мача е резултатът, а в скоби прогнозата на БЛИЦ