Екипът на Агенция БЛИЦ и днес ще се опита да ви помогне в избора на правилните мачове за залози. Надяваме се, че нашите предложения няма да ви подведат, а само ще увеличат приходите ви.

Пламен Славов се справи на 50 процента с вчерашните си прогнози за мачовете от италианската Серия "Б". Колегата ни позна 2 от 4 мача.

Днес прогнозите са на Стефан Ралчев.

Италия и Нигерия играят контрола в Лондон, с която започват подготовка за световните финали следващото лято. Предлагаме ви да рискувате с Х2 за нигерийците, които никак не са за подценяване.

В английската Лига 1 се изправят Уолсол и Питърбъро. И двата тима са в серия от по две поредни загуби. Уолсол е на 11-то място с 22 точки, гостите от Питърбъро са трети с 32 точки, но загубиха от втория Лейтън Ориент и непретенциозния Колчестър. Предлагаме да изходите от знака „хикс“ в двубоя между двата тима.

Младежите на Швейцария приемат Украйна в квалификация за Европейското първенство до 21 години. Домакините изглеждат фаворити, в групата имат 9 точки, на 3 от лидера Хърватия и само победа ще съхрани шансовете им за първото място. Украйна е на предпоследното място с 3 точки.

Пожелаваме ви успех и повече печалби!

ПРОГНОЗИТЕ ЗА ДНЕС  
Контрола, Италия – Нигерия - Х2
Контрола, Аржентина – Босна и Херцеговина – гол/гол
Англия, Лига 1, Уолсол – Питърбъро – Х
Квалификация до 21 години, Швейцария – Украйна - 1

ПРОГНОЗИТЕ ОТ ВЧЕРА
Модена - Карпи - 1 (2)
Латина - Бари - 1 (1)
Варезе - Кротоне - 2 (1)
Авелино - Юве Стабия - 1 (1)

* Заб.:
В скоби са знаците от крайните резултати, а преди това нашите предложения.