Екипът на Агенция БЛИЦ ще се опита да ви помогне в избора на мачове за днешния тираж. Почти всички първенства са в последните си кръгове, едни отбори играят за постигане на някакви цели, други не играят за нищо.

Вчера колегата Стефан Ралчев нямаше ден, успя да познае само една от трите си прогнози. Днес поиска право на реванш и отново ще опита да се аргументира в избора си. Като за начало ви предлагаме да рискувате с "хикс" на Рединг - Манчестър Сити. Домакините изпаднаха, "гражданите" са втори. След уволнението на Роберто Манчини Сити може и да отбележи спад във формата и настроението. Така че един "хикс" е добър избор за тези, които търсят високи коефициенти.

В Словения шампионатът също е към края си. Домжале приема вече осигурилия си шампионската титла Марибор. Домакините се борят за третото място, даващо право на участие в Лига Европа. Предлагаме да потърсите равен между двата тима, а за по-смелите дори единица. Гостите едва ли ще се напрягат задължително да спечелят нещо от мача. Дербито на изпадащите е между Алуминий и Мура. Двата тима са на последните две места в класирането. Алуминий има предимство с две точки и ако спечели, има теоретичен шанс да се спаси от изпадане.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес
Рединг – Манчестър Сити - 1Х
Троа – Бордо, полуфинал за Купата на Франция – 2
Домжале – Марибор – Х
Алуминий – Мура - 1

Прогнозите за днес:
Брайтън - Кристъл Палас - 1 (2)
Трабзонспор - Истанбул ББ - Х (1)
Хорсенс - Силкеборг - 1 (1)

*Заб.: В скоби са крайните резултати, а преди това нашите предложения.